Oneway Distribution timmert behoorlijk aan de weg, want ze hebben wederom een leuke vacature. Als onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, hebben ze inmiddels mooie collectie merken in hun beheer voor zowel mountainbikers als wielrenners met merken als Answer, Manitou, Hayes, Lezyne Race Face, Spiuk, SQLab en Fulcrum. Dit keer zijn ze op zoek naar een Allround fietsmonteur.

 

Allround Fietsmonteur

Ze zoeken een fulltime monteur voor alle fietsreparaties en onderhoud. Als monteur doe je garantiereparaties en onderhoud aan alle producten van Fulcrum, Manitou en Hayes – van wielen opbouwen tot volledige service voor remmen, vorken en dempers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en gereed maken van onze CUBE demovloot.

Oneway Distribution is een zusje van Oneway Bike Industry dat beter bekend staat als de distributeur van Cube in onder andere Nederland. Ze zitten bij elkaar op hetzelfde adres in Capelle aan den IJssel. Lees snel verder als dit een functie voor jou kan zijn of iemand die je kent.