Het Nederlandse CloseTheGap ken je zeer waarschijnlijk wel van de HideMyBell computerhouders. Ze draaien al behoorlijk lang mee, maar blijven niet stilstaan wat betreft ontwikkeling. Zo hebben ze nu hun HideMyBell raceday sd frontmount met 5 mm verlengd. Klinkt als een simpel details, maar wel handig voor mensen die een grote fietscomputer willen combineren met de HideMyBell.

De linker HideMyBell is 5 mm langer dan de rechter

5 mm extra lengte

Voorheen kon je met een grote fietscomputer, zoals bijvoorbeeld de Garmin Edge 1040, geen gebruik maken van de HideMyBell. Dit, omdat je door de lengte van de computer niet de draai kon maken omdat je dan tegen het stuur aan kwam. CloseTheGap heeft met de nieuwe versie van de HideMyBell raceday sd dus rekening gehouden met grotere fietscomputers, en zo is hij nu compatibel met de grootste fietscomputers op de markt.

De HideMyBell raceday sd op de foto’s is ontworpen voor specifieke sturen van Specialized, Easton, Fizik, Syncros, Orbea en 3T. Naast dit model, gaat CloseTheGap ook de andere modellen voor die op andere merken fietsen passen met 5 mm verlengen, zodat de hele collectie compatible is met alle bekende en grote fietscomputers.

De bel blijft natuurlijk

De vernieuwde mount behoudt natuurlijk zijn belangrijkste functie: de verstopte bel aan de onderkant van de mount. Deze zit er standaard bij de levering op en is er heel eenvoudig af te halen voor bijvoorbeeld een wedstrijd. Standaard zit er in de doos ook een GoPro mount en alle benodigdheden om de houder op de juiste manier te kunnen bevestigen aan het stuur. De HideMyBell mounts zijn ook terug te vinden in het profpeloton, op de sturen van de Visma-Lease a Bike renners.

The carbon HideMyBell raceday sd kost € 62,- en weegt 35 gram. Als je de bel demonteert stopt de weegschaal op 20 gram. Momenteel werkt CloseTheGap aan de mogelijkheid te kiezen of je de klepel links of rechts wil.

Meer informatie via CloseTheGap.

WINACTIE

Samen met HideMyBell gaan we 3 HideMyBell’s raceday carbon naar keuze weggeven. Om mee te doen schrijf je je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Na het bevestigen van je inschrijving doe je mee in de loting. Uit alle inschrijvingen worden drie winnaars gekozen. Je kan je tot donderdag 23 mei 2024, 12:00 uur inschrijven! Mooie prijs toch?

De winactie is afgelopen! Je kan je via onderstaand formulier wel inschrijven voor onze nieuwsbrief, maar niet meer voor de winactie.

De bel is demonteerbaar
Hoe noem je de HideMyBell zonder bel?