Vanuit het plaatsje Waremme (Borgworm) in België organiseert distributeur Carbonbike een gezellige Summer Ride op donderdagavond 27 juni 2024. Het ligt ten westen van Luik in een leuke fietsomgeving. Vanaf Maastricht is het drie kwartier met de auto, en vanuit Luik ben je er met twintig minuten. De rit van zo’n 50 kilometer is voor iedereen toegankelijk en naderhand is er een foodtruck aanwezig met burgers, friet en biertjes. De opbrengst gaat naar Animal Sans Toit, een stichting die zich inzet voor dierenwelzijn.

Carbonbike ken je als distributeur die onder andere merken als Kask, Pinarello, Koo, Stevens, Scope, Giordana en Suplest verkoopt. Het bedrijf is in 1988 opgericht door voormalig profwielrenner Peter Schroen en is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke distributeur met mooie merken.

De praktische informatie

Regelmatig organiseert Carbonbike een leuke fietsrit waar je dus aan mee kunt doen. Leuk als je in de buurt woont of zin hebt om eens in een andere omgeving te fietsen. Donderdag fietst collega Björn ook mee.

Je kan gratis meedoen maar je moet je wel even aanmelden zodat ze ongeveer weten hoeveel er komen. Dat kan via de Facebookpagina van Carbonbike, en vanaf 17:30 ben je welkom. De rit zelf vertrekt om 18:00.

Het adres is Chaussée Romaine, 254, Waremme, België. Tot donderdag!

Meer info via Carbonbike.