Ivan Cortina Bahrain Merida

Het is prachtig weer en toch is het op dit moment soms beter om gewoon thuis te blijven en daar te fietsen. Dat geeft je dan wel weer de mogelijkheid om met profs te rijden, zoals die van Team Bahrain McLaren!

Eén van de prominentste renners uit het team hebben we net gemist in de eerste editie van de Ride As One Series, want niemand minder dan Mark Cavendish beet het spits af. Maar gelukkig heeft het team meer mensen en donderdag 9 april zal Iván Garcia Cortina de rit leiden op Zwift. Hij is misschien nog niet zo bekend als Cav, maar heeft met twee podiumplekken (waaronder een overwinning) in de laatste Parijs-Nice editie laten zien dat hij iemand is om rekening mee te houden.

Hier alle details van het Zwift Team Bahrain McLaren event op donderdag 9 april om 17.00 uur.

Meer profs van het team zullen een rit gaan leiden, al is op het moment nog niet bekend hoe het schema eruit ziet. Poels, Mohoric en Teuns zijn er natuurlijk ook nog. Het team dat dit jaar F1-specialist McLaren als naamsponsor kreeg i.p.v. Merida (ze fietsen wel nog op Merida) is net als alle andere WorldTour-teams genoodzaakt andere manieren te vinden om fit te blijven, en indoor cycling is daar een van.

https://www.instagram.com/p/B-DBdY1gs5n/
View this post on Instagram

Seguimos a lo nuestro #crtn

A post shared by Iván García Cortina (@ivan_cortina) on