Ja, dit is een uitnodiging! We mogen namelijk in samenwerking met Canyon en Shimano 7 plekken weggeven voor een geheel verzorgd middagje gravellen in Zuid-Limburg!

Canyon en het Shimano Experience Center willen hun samenwerking die ze recentelijk zijn aangegaan namelijk graag vieren en dat kan je eigenlijk maar op één manier doen: fietsen. Onderaan deze pagina kan je inschrijven.

Wat gaan we doen?

Gravellen! Fietsen uiteraard, maar je wordt ook nog twee keer met open armen ontvangen in het Shimano Experience Center in Valkenburg. Namelijk als je aan het begin van de middag aankomt met zo’n heerlijke punt vlaai en de tweede keer als je terug komt van het fietsen met een burger en een drankje.

Je gaat onder begeleiding met een groepje fietsen door de Limburgse heuvels. Na afloop dus een burger maar ook de finale van de Strade Bianche die dan gereden zal worden.

Geen verkeerd idee lijkt ons als je weet dat er dan ook nog eens een Grail of Grizl voor je klaarstaat. Uiteraard is alles gratis, je moet alleen zelf je vervoer naar het Shimano Experience Center regelen.

Een Canyon Grizl bijvoorbeeld? Uiteraard met Shimano GRX

Wanneer gaat dit gebeuren?

Zaterdag 5 maart van 12.00 tot 17.00 uur

Hoe kan ik meedoen?

Er zullen zeven plekken toegewezen worden op basis van loting. Wanneer je een plek toegewezen hebt gekregen zal je hiervan volgende week vrijdag (18 feb) bericht krijgen. Het inschrijven is helemaal gratis en omvat slechts 3 stappen:

  1. Kies de maat* voor je fiets (S, M, L of XL)
  2. Voer je gegevens in (en evt. de naam van je fietsmaat als die zich ook inschrijft)
  3. Bevestig en verstuur!

* Weet je niet zeker welke maat het beste is voor je, zoek dan op de site van Canyon een Grizl of Grail op. Daar kan je door het opgeven van je lengte en binnenbeenlengte de juiste maat vinden.

Ga je liever niet alleen? Geef dan bij het inschrijven de naam van je maatje op, dan kan hier rekening mee gehouden worden (al worden er geen garanties gegeven over deelname).