Het Italiaanse brillenmerk Koo geeft het model Alibi een nieuwe look. Met de Galaxy Capsule collectie zien we drie nieuwe kleuren voor het vorig jaar gelanceerde model Alibi. Zoals de naam misschien al een beetje doet vermoeden zijn de kleuren geïnspireerd op de sterrenhemel. De Galaxy Capsule bestaat uit drie kleuren en in elke bril zien we een lens van het merk Zeiss.

Alibi model met half frame

Het model Alibi is voorzien van een half frame, dat over de bovenkant van de lens loopt. De bril is voorzien van ventilatiegaten, aan de bovenzijde van de lens. Op de zijkant staat het logo van Koo in het wit, net als op het midden van de lens. De bril is ook te combineren met de Optical Clip van Koo, waarmee je brillenglazen op sterkte kunt gebruiken.

In totaal nu 12 kleuren

De Alibi fietsbril was er al in negen verschillende kleuren, en daar komen nu dus drie kleuren bij. De drie nieuwe kleuren zijn: Metallic Grey, Metallic Light Blue en Metallic Pink, waarbij de kleur Metallic Pink er het meeste uitspringt voor mij. Deze kleur is heel zachtroze, in een pasteltint. Maar ook de blauwe en grijze kleur is goed gelukt, en de metallic laag zorgt voor een mooie extra touch.

Zeiss lens

Alle kleuren brillen zijn voorzien van een Zeiss lens, in een kleur die matcht met de kleur van het frame. De VLT (lichtdoorlatendheid) verschilt per kleur. De Zeiss lens van de bril in de kleur Metallic Grey heeft een VLT van 15%, bij de kleur Light Blue is dat 18% en bij de kleur Metallic Pink 11%. Kleine verschillen dus, en de lenzen zijn geschikt voor de lichte en zonnige dagen.

De Alibi brillen in de Galaxy Capsule collectie kosten € 180,- en zijn vanaf nu verkrijgbaar. Meer info via Koo of Carbonbike