We schreven vorig jaar al over de retro kleuren van de Panaracer Gravelking. Voor dit jaar heeft Panaracer als Limited edition de banden in Pansy en Flamingo Pink uitgevoerd! Pansy is een donkerpaarse kleur. En ik moet echt aan de kleur van viooltjes denken. De naam is dus goed gekozen. De Flamingo Pink is een lekker felle kleur die goed staat bij een donker frame. Er zullen vast mensen denken wat moet ik met zo’n kleur op m’n fiets, maar het mooie van banden is dat ze slijten. En je dus tijdelijk je fiets een nieuwe look kunt geven!

De limited kleuren komen er voor de GravelKing, GravelKing SK en GravelKing SS. De GravelKing is een echte slick gravelband met weinig profiel. De SK heeft het meeste profiel. Makkelijk te herkennen aan alle blokjes op het profiel. De SS valt een beetje tussen deze twee banden in. De speciale kleuren zijn alleen in de maten 32 en 38c te koop. Alle banden hebben een bruine tanwall en hebben een ZSG Natural Compound die moet zorgen voor de duurzaamheid van de band. En er wordt gebruik gemaakt van een AX-α karkas die lichtgewicht moet zijn, maar ook moet beschermen tegen snakebites.

De banden komen half mei uit. De adviesprijs ligt op $ 49,99 of £ 44,99 via de Engelse shop waar je ook een e-mail alert in kan stellen zodat je weet wanneer ze beschikbaar zijn.

Meer info via Panaracer