T-shirts met wielergerelateerde prints, ik hou ervan! Liefst simpel met een mooi logo, een goede afbeelding of iets anders herkenbaars waarmee je subtiel kan laten zien dat je een liefhebber bent. Daarom een klein overzicht van een paar t-shirts van La Machine waarmee je ook jouw liefde voor de fiets kan tonen, ook als je een keer niet op de fiets zit.

Zodra de temperaturen weer stijgen tot boven de 15 graden word ik alweer vrolijk omdat je eindelijk weer met korte mouwen óp de fiets, maar ook met korte mouwen náást de fiets mag lopen. Mijn kledingkast puilt dan ook redelijk uit met t-shirts met logo’s van diverse merken die ik over de jaren heen verzameld heb. Bij La Machine vind je natuurlijk niet meteen logo’s, maar alles wat ze maken heeft een link met fietsen of maakt een subtiele verwijzing daartoe. De leek zal een t-shirt met het iconische Cinelli of Reynolds logo waarschijnlijk niets zeggen, maar bij de tekst “Out Of Office Riding” zal er ergens wel een belletje gaan rinkelen.

Toen we de t-shirts binnenkwamen was iedereen meteen nieuwsgierig, altijd leuk om even te kijken wat er tussenzit. De “Out Of Office Riding” kwam er snel als favoriet uit, ook vanwege de grijze kleur. Ook de ‘Ventoux’ hieronder viel goed. Een van de weinig beklimmingen die ook bekend is bij niet-wielrenners. En je mag hem best dragen, ook al heb je hem nog niet afgevinkt 😉

Overigens zijn er ook vrouwenversies van de “Out Of Office”, “Ventoux” en “Sunyay” (en meer) t-shirts!

Bij de wijnliefhebber onder ons vielen de ogen als snel op onderstaand shirt, genaamd “Le Connaisseur”. En terecht, want op deze manier laten mooi ze mooi en heel subtiel de grote rondes naar voren komen. Leuk toch?

Op alle shirts zijn kleine details te vinden, zoals het La Machine logo op de linker mouw en een LMCC (La Machine Cycling Club) labeltje aan de onderkant. Dat LMCC gebruiken ze ook voor hun wielerkleding.

Alle shirts hebben een logo’tje en labeltje.

Endorfine is een stofje dat vrijkomt bij inspanning en soms ook wel ‘natuurlijke morfine’ wordt genoemd. Laten we het er op houden dat dát hetgene is waarom we ons als fietsers toch altijd zo goed voelen, ook al ben je net daarvoor he-le-maal ‘kapot’ gegaan. Precies een shirt naar mijn smaak: simpel en strak. En grijs is altijd goed (maar je moet er niet in gaan zweten).

Misschien nog goed om te weten: Al getoonde t-shirts op de foto’s zijn in maat L (verkrijgbaar in maten XS t/m XXL), ondergetekende is 1,90 m lang. Ze zijn iets getailleerd en de mouwen sluiten goed aan op de armen. Het zijn net van die details waarmee een goed en kwalitatief t-shirt zich onderscheidt.

Ook nog de twee t-shirts hieronder: “Sunyay Cycling Club” en “Life Cycle”. Die laatste is misschien iets minder subtiel, maar de boodschap is duidelijk!

Alle t-shirts kosten € 34,95 per stuk. Meer info en waar te koop vindt je bij La Machine. Als bonus hoef je nu tijdens de Tour geen verzendkosten te betalen!