Als er een land is waar Covid-19, zeker in de beginperiode, voor een enorme impact heeft gezorgd is het wel Italië. Het thuisland van Matteo Trentin had het zwaar helemaal als je werkzaam was in de zorg. Mark J. Hiblen is een Engelse illustrator die met zijn kunst een vrij duidelijke boodschap heeft voor het virus. Matteo Trentin zag zijn afbeelding en dat vond hij een toffe reactie op de situatie.

‘Hero’s’ in de zorg

De afbeelding is een gedetailleerde illustratie zoals het Covid-19 virus vaak wordt afgebeeld. Oog in oog met een zorgmedewerkster die een duidelijke boodschap heeft! En daarmee wil hij nog maar eens extra aandacht vragen voor de ‘helden uit de vuurlinie’ zoals hij het zelf zegt. Een krachtig weerwoord op het virus, waarbij we volgens Trentin de kop omhoog moeten houden, zodat we samen deze crisis kunnen overwinnen.

De schoenen zijn specifiek voor Matteo Trentin en hij zal er de rest van het seizoen mee rijden. Het is nog even afwachten of de wielerkalender, zoals die nu is ingedeeld, mag doorgaan. Maar ik krijg er langzaamaan wat meer vertrouwen in. Ik ben benieuwd of de schoenen voor Trentin ook een extra motivatie zijn om te winnen. De schoenen zijn dus niet te koop, maar ze beloven dat er aan het eind van het seizoen een actie komt waarbij je ze kan winnen!

https://www.instagram.com/p/B_iCVjHAM5-/?utm_source=ig_web_copy_link

Via Sidi