Voordat ik op pad ga voor een trainingsrit check ik altijd of ik mijn telefoon en huissleutel bij me heb. Ook zorg ik dat ik altijd contant geld meeneem. In Nederland kan je tegenwoordig bijna overal contactloos (en dus ook met je telefoon) betalen, maar eenmaal over de Duitse grens is dit minder vanzelfsprekend.

Baggicase
Om deze spullen goed op te bergen en ze ook nog te beschermen bedacht de Spanjaard Javi Blanco de Baggicase. Een klein tasje waarin je alle waardevolle spullen in kan opbergen tijdens je rit. De Baggicase is handig om je waardevolle spullen op te bergen, maar hij beschermt ze ook. De stof is duurzaam, antibacterieel en net als de rits waterdicht. De antibacteriële stof moet voorkomen dat het hoesje naar zweet gaat ruiken. De rits heeft een lock systeem zodat deze niet zomaar open kan gaan als je het hoesje uit je jersey haalt.

Maat en kleur
De Baggicase is verkrijgbaar in drie verschillende maten. S, M en XL en om de juiste keuze te maken kan je op de site kiezen op basis van je telefoon. De verschillende afmetingen staan er ook bij vermeld zodat je ook los van je telefoon kan kiezen welke afmeting je wilt. Als je de juiste maat hebt kan je weer kiezen uit verschillende kleuren. Standaard is de Baggicase zwart met twee schuine strepen in een aantal verschillende kleuren. Daarnaast zijn er ook een aantal special editions. Zo is er een Baggicase met de regenboogstrepen, en heeft elke grote ronde een eigen design.

De Baggicase is verkrijgbaar vanaf € 61,90. Niet de goedkoopste oplossing voor je waardevolle spullen, maar wellicht wel een heel duurzaam en veilige oplossing. Alle Baggicases worden met de hand gemaakt. Kies je een special edition dan is de prijs € 3,- meer. Naast de standaard opties kan je elke Baggicase voorzien van je eigen naam en vlag van je land. Hiervoor betaal je dan weer € 5,95 extra.

via Baggicase