Sinds de start van seizoen 2019 is er een cameraploeg die het team van Education First op de voet volgt. Zij maken video’s met en over het World Tour team tijdens de verschillende wedstrijden. Onder de noemer EF Gone Racing verschijnen deze video’s op Youtube.

Tour de France
Ook rondom de grootste wedstrijd van het jaar maken ze video’s. Deze video speelt zich af rondom het Grand Depart van de Tour in Brussel. Vooraf is het doel van de ploeg duidelijk, en dat is om met Rigoberto Uran op het podium te eindigen. Je hoort verschillende renners en medewerkers van de ploeg over Uran en ook de man zelf komt uitgebreid aan het woord.

Wat we in eerdere video’s over Rigoberto Uran al hebben opgemerkt is dat hij erg sympathiek en vrolijk overkomt. In deze video wordt dit ook nog eens bevestigd door zijn ploeggenoten, die blij zijn met hem als kopman. De video eindigt na afloop van de ploegentijdrit, de tweede etappe. Een toffe en leuke manier om de ploeg ook achter de schermen te kunnen volgen. De volgende video is er inmiddels ook al. Die is met Michael Woods, de 32-jarige Canadees en voormalig professioneel hardloper die voor het eerst aan de Tour meedoet.