Ook dit jaar organiseert Rapha de Festive 500. Tussen Kerst en Oud & Nieuw daagt Rapha je uit om het winterweer te trotseren en 500 kilometer te fietsen. Lukt het je om 500 kilometer te rijden, dan krijg je aan het einde een badge. Altijd weer een leuke uitdaging! Dit jaar organiseert Rapha de Festive 500 al voor de 10e keer.

Festive #500 collectie
En ter ere van het 10-jarig bestaan van de Festive 500, komt Rapha met een aantal limited edition kledingstukken. Als je van plan bent om mee te doen met de Festive 500, dan kan dat dus in stijl. Je kunt onder andere kiezen uit een jersey, muts of sokken. Maar je kunt ook gaan voor een casual t-shirt. Zo kan je ook op de nieuwjaarsborrel laten zien (en opscheppen) dat jij die 500 kilometer hebt gereden.

Samen rijden
Je hoeft die 500 kilometer niet alleen te rijden, want ook dit jaar organiseert het Rapha Clubhouse in Amsterdam meerdere ritten. Maakt het toch wat makkelijker om op pad te gaan, vooral als het weer niet meezit. Je kunt hier de ritten zien en je gratis inschrijven. Er zitten korte ritten, maar ook lange ritten bij zoals de Women’s 100 Winter Edition. En een rit die gaat van Amsterdam naar Maastricht waarmee je gelijk op de helft zit van de 500 kilometer. Dus nog genoeg mooie ritten zo op het einde van het jaar.

Meer info over Rapha 500