De voorpret kan nu officieel beginnen! Begon de pret al officieus eind oktober, toen een franse journalist het etappeschema lekte. Gistermiddag heeft de tourorganisatie de officiële trailer gereleased!

De ‘sub-titel’ voor de honderdste tour liegt er niet om; Enter the legend! Wie zal de honderdste editie op z’n naam zetten? Zal Wiggins z’n titel prolongeren? (ook al zegt hij van niet) zal Froome dit jaar de grote stap maken? Weet Rodriquez zijn mindere dag te plannen op 8 of 15 juli? Kan Evans nog een keer demarreren in plaats van wieltjesplakken? Of zal er naar jaren van ellende bij de Nederlandse renners, toch een aangename verassing inzitten?
En gaat Cavendish qua etappe overwinningen al richting de 100 en het groen? Of kunnen de ‘neder-duitsers’ Kittel en Degenkolb misschien roet in zijn eten gooien? Kunnen ‘we’ met Tom-Jelte Slagter stiekem hopen op de witte trui? En pakt onze Johnny dit jaar wel de bollentrui?

Veel vragen, waar we pas op 21 juli definitief antwoord op zullen krijgen, maar het speculeren is begonnen! Wanneer je dan onderstaande trailer bekijkt begint het bij mij al weer te kriebelen! Le Tour de France – Enter te legend

Is het al 29 juni?……..