De naam verraadt het natuurlijk al! Deze collectie van Rapha is gemaakt in samenwerking met Maghalie Rochette. De Canadese veldrijdster rijdt al een aantal jaren rond in een kleurrijke teamkit van Rapha. En deze collectie is vanaf nu ook beschikbaar voor de consument.

Opvallende kleding met een bij als inspiratie

Maghalie Rochette is een opvallende verschijning in het peloton. De meervoudig Canadees kampioene veldrijden heeft samen met haar vaste partners een eigen ploeg, waarmee ze het hele cross-seizoen op pad is. In haar vrije tijd is ze gek van het buitenleven, host ze podcasts en is ze imker. En de bij is een inspiratie geweest voor het ontwerp van deze collectie. Een bij heeft het vermogen om op hoge snelheid kleuren te kunnen onderscheiden, en dit zie je in het ontwerp van de shirts terug. Nu kan ik proberen om dit effect te omschrijven, maar als je de foto’s van de shirts en cap ziet dan zie je meteen wat er bedoeld wordt.

Pro Team Aero en Pro Team Training

De bij zie je ook in een logo terug op het Pro Team training shirt uit de collectie. De collectie bestaat verder uit de items waar ze zelf in koerst of traint. Dus de eerder genoemde Pro Team training collectie en de Pro Team Aero shirts. Dit is zowel voor mannen als vrouwen verkrijgbaar en dat geldt ook voor de Pro Team broeken. Naast de twee verschillende shirts en de broek zijn er nog een cap, buff en sokken die de collectie compleet maken. Het enige verschil tussen de collectie items en de kleding van Maghalie Rochette zelf, is dat er bij haar nog teamsponsoren op staan.

Via Rapha

Tags: