Overzees wordt ook veel gefietst en waar veel gefietst wordt zie je ook nieuwe merken ontstaan. Nu zijn wij MAAP links en rechts al een paar keer tegengekomen, maar vonden nu wel tijd worden om eens wat te laten zien, ze maken fraaie kleding!

Al moet je er wel van houden, het is erg creatief en kleurrijk, maar dat kunnen wij wel weer waarderen. Het is in ieder geval verfrissend. En ook voor als je alleen van de details bent hebben ze wat voor je. Het aanbod aan fietskleding is erg groot tegenwoordig. Alleen gaat het bij de nieuwkomers veelal om enkel een paar jerseys en soms ook een bibshort. MAAP heeft veel verschillende jerseys en bibshorts, maar vult de collectie aan met alles wat je verder nog nodig kan hebben. Dus baselayers, sokken, vesten, jassen, armstukken en zelfs twee skinsuits. Ook de fietsende vrouw wordt niet vergeten al hebben ze iets minder keuze dan de heren. Hieronder een paar voorbeelden van hun aanbod. Los van de items in de aanbieding zijn de jerseys vanaf 123 Euro en de bibs vanaf 185. Bestel je meer dan 135 euro, dan betaal je geen internationale verzendkosten, maar hou wel nog rekening met de douanekosten. (Overigens kan je een deel van de collectie ook online bestellen bij het Britse Sigma Sport.)

maap.cc

MAAP-02 MAAP-17 MAAP-08 MAAP-06 MAAP-07 MAAP-05 MAAP-03 MAAP-04 MAAP-09 MAAP-10 MAAP-18-rainjacketMAAP-14-WMN MAAP-13-WMN MAAP-11 MAAP-12 MAAP-15-socks MAAP-16-cap