We zijn niet allemaal geboren met twee rechterhanden. En dan kan de overgang van de zonnige zomerritten naar de herfst en winter best ingewikkeld zijn als het gaat om fietsonderhoud. Denk aan piepende remmen, het vervangen van je buitenbanden of het leggen van een nieuw stuurlintje. Rapha heeft daar in samenwerking met fietsenwinkel Concourse iets leuks op bedacht.

Op een aantal maandagen in de komende periode kun je van 15:00-18:00 in het Rapha Clubhouse in Amsterdam terecht voor een check van je racer, of een technische vraag. Een mechanieker van fietsenwinkel Concourse helpt je dan verder met je vraag of zorgt voor een quick fix zodat je fiets het weer doet. Handig voor de mensen met twee linkerhanden. Of als je gewoon een vraag hebt waar je zelf even niet uitkomt natuurlijk.

De data op een rijtje

Het Rapha Clubhouse is gevestigd in Amsterdam, in de Negen Straatjes. Aan de Wolvenstraat 10 om precies te zijn, en op een aantal maandagen de komende periode kun je dus langs om je fiets even te laten checken. Hieronder vind je de data, dus als je in de buurt bent, is het zeker geen gek idee om even langs te gaan. De winkel zelf is sowieso een bezoekje waard, en de koffie is één van de beste in Amsterdam weet ik uit eigen ervaring 🙂

Maandag 23 september, 15:00-18:00
Maandag 21 oktober, 15:00-18:00
Maandag 18 november, 15:00-18:00
Maandag 16 december, 15:00-18:00

Meer info via Rapha.

Tags: