De nieuwe houder voor je fietscomputer van Silca heeft de naam Chisela gekregen. Eind vorig jaar kwam de opdracht van Team EF Education-EasyPost met de vraag of ze een aero houder konden leveren. Hij moest geschikt zijn voor hun Wahoo fietscomputers.

Daar zijn ze mee aan de slag gegaan en het resultaat is deze 3D geprinte titanium fietscomputerhouder. Hij heeft een keramische coating waardoor hij er donker uitziet. Ze hebben voor het design zich laten inspireren door de vloer van een F1 auto. Het aero voordeel is volgens Silca 3 tot 6 Watt. Op de houder is aan de onderkant nog ruimte voor een extra houder voor je camera of lampje. Dit deel kan je er in klikken en er op die manier ook weer afhalen.

Op dit moment zijn er 7 verschillende versies. Elk voor een ander stuur/merk. Daarom verschilt het gewicht ook afhankelijk van welk type je neemt. De houder is geschikt voor Wahoo/Garmin fietscomputers. Het gewicht ligt tussen de 27 en 32 gram. In tegenstelling tot het gewicht is de prijs wel stevig. De adviesprijs voor de Silca Chisela is € 135,95.

Meer info via Silca