We mogen stilletjes aan al weer genieten van warmere temperaturen en langere dagen. Oftewel de dagen dat we weer meer gaan fietsen, komen eraan. Om het aankomende voorjaar in te luiden heeft Rapha frisse nieuwe voorjaarskleuren. En voor de dames een All Day legging.

All Day Legging

All Day zegt het al: deze leggings zijn er om de hele dag te gebruiken. De legging is op de fiets te gebruiken, maar ook als je een rondje gaat hardlopen, een boodschap gaat doen of gaat fitnessen. Bij de broekspijpen zit gripmateriaal zodat de legging mooi op zijn plek blijft. Om de legging multipurpose te houden zit er natuurlijk geen zeem in. Wel heb je een handig zakje om je telefoon bij de hand te houden. Je hebt de keuze uit een korte of lange legging. En uit drie kleuren: zwart, blauw/zwart of roodpaars.

Frisse Voorjaarskleuren

Een flink aantal items in de collectie van Rapha zijn in nieuwe kleuren gestoken. De kleuren zijn fris en poppen er lekker uit. Maar het blijft classy, zoals we dat gewend zijn van Rapha. Voor mij springt de Pro Team Long Sleeve Training Jersey eruit! De ongewone combinatie van blauw met groen doet me denken aan een veld met vers gras en een strakke blauwe lucht erboven. De naam voor het groen klinkt ook zo lekker: twist of lime. Bij Rapha vind je nog meer nieuwe kleuren voor de mannencollectie.

Ook de dames hebben niks te klagen voor het nieuwe seizoen. Misschien lijkt de kleurencombinatie meer voor herfst, maar de Womens Classic Flyweight set matcht mooi met elkaar. Het roodbruin van de broek komt terug in de streep van de oranje jersey. Nog meer New Arrivals voor dames vind je op de website van Rapha.