Het schijnt al jaren de populairste keuze te zijn van klanten van Speedvagen. Maar ik zou toch heel erg twijfelen om het aan te durven. Met de Surprise Me optie laat je het kiezen van de kleuren over aan Speedvagen. Ze geven je wel een paint scheme, zoals ze dat noemen. Dus je weet wat de decals en vlakverdeling zullen zijn, maar de kleuren zijn iedere keer weer een verrassing.

Ieder jaar hebben ze een beperkte tijd waarin je, je kunt inschrijven voor de Surprise Me optie. Door het succes van afgelopen jaren is dat dit jaar iets langer dan anders. Dit jaar hebben ze hun inspiratie gevonden in oude race-auto’s. Ik krijg er een beetje een Dukes of Hazard gevoel bij het voorbeeld. Maar dan wel een stuk mooier dan de auto.

Op het ‘voorbeeld’ van dit jaar zou ik zo willen rijden met oranje en kale achterkant. Maar oranje heb ik altijd een mooie kleur gevonden. En daar ligt de moeilijkheid: want de kans dat je nu nog een oranje fiets krijgt, is eigenlijk niet aanwezig. Ik zou het denk ik toch niet aandurven om mijn custom fiets aan het lot over te laten, zeker als je de kosten van een custom fiets kunt inschatten. Heb jij wel genoeg lef?

Meer info via Speedvagen