Badslippers zijn weer helemaal hip. Sommigen zweren bij die van Adidas. Maar je kan ook helemaal los gaan en ruim € 300 euro neertellen voor een soortgelijke slipper als er Balenciaga op staat. Maar naast dat ze hip zijn, zijn ze voor ons wielrenners vooral praktisch.

Lekker eenvoudig

Je trekt ze makkelijk aan, ze lopen fijn, neemt ze eenvoudig mee en zijn in een oogwenk weer schoon. Lekker voor na de wedstrijd, of voor je toertocht. Zo hoef je niet de hele tijd in je fietsschoenen te lopen. En het grote voordeel met gewone teenslippers is dat je je sokken aan kan houden.

Suplest is het fietsschoenenmerk uit Zwitserland die er vaak erg goed uitzien. En ik vind deze slippers ook wel wat hebben. Zo helemaal in het zwart zijn ze niet te opvallend en de wielerliefhebbers kennen het merk. Het voetbed is licht glanzend en het deel over je voet is van microfiber en heeft een mat zwarte look en feel. De letter zijn in reliëf.

Dus als je twijfelt tussen slippers die iedereen al heeft of eentje waar je je halve salaris aan moet besteden, dan is dit een goeie middenweg. De slippers hebben een adviesprijs van € 40,-.

Meer info via de verdeler van Suplest of via Suplest

Tags:

Comments are closed.