Net als afgelopen jaren zullen we ook dit jaar weer aanwezig zijn bij Velofollies. Velofollies is de fietsbeurs in het Belgische Kortrijk. In het Kortrijk Xpo kan je drie dagen lang genieten van al het moois dat de fietswereld te bieden heeft.

Het mooie van Velofollies is dat het in het begin van het jaar is, waardoor je perfect op tijd bent voor het nieuwe seizoen. Heeft je materiaal een upgrade nodig, of ben je toe aan een nieuwe helm, dan is dit het ideale moment om dat eens rustig te komen bekijken. Op de website van Velofollies staat een lange lijst met merken die aanwezig zullen zijn. Naast materiaal zullen ook verschillende mensen uit de wielerwereld aanwezig zijn. Afgelopen jaar waren bijvoorbeeld Sven Nys en Greg van Avermaet aanwezig. Wie dit jaar aanwezig is wordt bekend op 1 december, daarvoor zal je nog even geduld moeten hebben.

Velofollies begint op vrijdag 19 januari om 10:00 uur. Om 21:00 uur sluiten de deuren voor dag 1. Zaterdag en zondag zijn de deuren geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Kaartjes kosten € 15,- aan de deur maar zijn via de website te koop voor € 11,-. Kinderen onder de 12 jaar mogen naar binnen voor € 10,- maar een online ticket voor hen kost € 7,-. Ben je jonger dan 6 jaar dan mag je gratis naar binnen.

Meer info via Velofollies