Nog op zoek naar een reden om aan het feestgedruis te ontsnappen? Ook dit jaar kan je met de Rapha Festive 500 weer aan iedereen onttrekken en 500 kilometer fietsen van kerst tot de jaarwisseling.

Deze uitdaging gaat al heel wat edities mee en de formule is en blijft simpel. Fiets 500 kilometer van kerst tot oud & nieuw. Tijd genoeg natuurlijk, maar vlak de elementen niet uit. Het klinkt toch net iets makkelijker dan het in werkelijkheid is. Maar daarom is het ook een mooie uitdaging!

En mocht je die elementen niet willen of kunnen trotseren, kan je ook je uitvlucht nemen naar de indoor trainer, want Zwift-kilometers tellen ook mee! Of dat het nou makkelijker maakt weet ik niet, want het kost mij altijd meer moeite om binnen kilometers te maken dan buiten. Ieder zijn ding!

Je hoeft het niet helemaal alleen te doen want via de Rapha Clubhouses kan je met andere renners afspreken, voor zover de Covid-maatregelen dit toelaten momenteel. Mocht je nog wat extra motivatie zoeken, er worden ook een aantal mooie prijzen verloot, waaronder een Cannondale racefiets. Maar bijvoorbeeld ook een Wahoo Kickr, een POC Omne Air helm en een gesigneerd shirt van EF Education NIPPO Tour de France team.

Wel even meedoen met hun challenge op Strava, want anders is het net alsof je het voor niets hebt gedaan.

Zoals je de laatste jaren van Rapha wel gewend bent hebben ze ook nu een aantal Festive 500 items, zoals deze koerspet.
Tags:

Comments are closed.