Met de Rapha 100 spoort Rapha vrouwen over de hele wereld aan om zichzelf uit te dagen en 100 kilometer te fietsen. Je daagt jezelf uit, maar doet het wel samen op deze manier. Op zondag 12 september zal de editie van 2021 worden georganiseerd. Je kunt meedoen via Strava of je doet mee met een groepsrit vanuit een Clubhouse.

En zoals ieder jaar lanceert Rapha ook gelijk de speciale Women’s 100 collectie. Dit jaar is de hoofdkleur blauw met roze en gele accenten. Met een beetje fantasie lijken de kleuren als een aquarel schilderij in elkaar over te lopen. Met twee type jerseys, een bibshort, sokken en petje kun je jezelf van top teen in stijl kleden voor 12 september.

En heb je de 100 kilometer volbracht, dan kan je nog een mooie fiets in de wacht slepen ook! Als je rit te controleren is op Strava dan maak je namelijk kans op een Canyon Ultimate CF SL 8 WMN. In dezelfde kleuren als de outfit, maar wel in een strakker design.

Voor Nederland en België staan er 7 routes op die je via Komoot kunt rijden. Ook vind je er informatie over het inschrijven voor trainingsritten en de groepsrit.

Bij Rapha kun je inspiratie op doen met oude routes en verslagen.

Tags:

Comments are closed.