Ja, wat is dat nou?! Suplest heeft van haar Road Pro fietsschoen een speciale editie gemaakt voor het Tudor Pro Cycling Team. Dat wil zeggen dat ze niet op de markt komen maar exclusief voor het team zijn. En dat vinden we jammer want ze zien er erg goed uit. Hopelijk bedenken ze zich bij Suplest en komt er toch een gelimiteerde oplage op de markt.

De fietsschoenen hebben glanzend rode Boa-sluitingen in dezelfde kleur als het logo van Tudor. Het horlogemerk Tudor (kortgezegd een zusteronderneming van Rolex) is de naamsponsor van het team en het logo is inderdaad rood. Het gehele logo van Tudor is ook zichtbaar op de schoen en dan wel op de achterkant. De Suplest Road Pro is uiteraard het topmodel van Suplest die we eerder al eens aan een test onderwierpen.

Nu is het Tudor Pro Cycling Team toch wel een van de meest stijlvolle teams dat er op dit moment rondrijdt, als je het mij vraagt. Alles past qua kleuren en design erg goed bij elkaar. En nu doen de fietsschoenen daar ook aan mee. Heerlijk!

Meer info via Suplest of verdeler Carbonbike