Ben jij een doorgewinterde fietsenman of -vrouw die op zoek is naar iets anders of iemand die altijd al iets in deze branche wilde doen, dan ben je hier aan het juiste adres. De mooiste banen ter wereld hebben altijd iets met fietsen te maken!

Trek is nu op zoek naar een Product Designer om hun team uit te breiden. Meer weten? Klik op de vacature hieronder voor de details of bekijk het volledige overzicht op onze vacature pagina.

Trek zoekt een Product Designer

Trek zag het levenslicht in 1976, toen enkele vastberaden kerels het plan opvatten om de beste fietsen ter wereld te gaan maken. Daarbij gingen ze uit van enkele rechtlijnige principes: de producten zouden gekenmerkt worden door het allerbeste vakmanschap, en daarbij was het de bedoeling om meer mensen kennis te laten maken met het plezier van fietsen.

Dat er in de Benelux heel anders tegen de fiets aan wordt gekeken dan in de rest van de wereld zal voor niemand een verrassing zijn. Fietsen zijn hier volledig geïntegreerd in ons leven. We gebruiken ze om naar het werk te gaan, voor dagelijkse ritjes en voor tripjes in het weekend.

Bij Trek in Harderwijk wordt de Europese collectie (stads- en elektrische fietsen) ontworpen. Door fietsers, voor fietsers. Fietsen die, nadat ze door onze ingenieurs zijn ontwikkeld, uitvoerig worden getest in onze eigen testomgeving. We laten niets aan het toeval over. Ter versterking van het team in Harderwijk zijn wij op zoek naar een PRODUCT DESIGNER
lees verder

Trek logo

 

Gerelateerd