Als je Canyon volgt heb je hem misschien al voorbij zien komen: De Recognizer. Een studiemodel waar we graag op gezien zouden willen worden.

Concepten en studiemodellen spreken tot de verbeelding en dat is precies ook de bedoeling. Zo ook de Recognizer. Ontworpen in het kader van een afstudeerproject door Marius Torterat. Samen met het Duitse Kegelmann Technik, dat o.a. gespecialiseerd is in het vervaardigen van modellen en prototypes, en SRAM. De Recognizer tilt het ontwerp van fietsen voor Canyon naar een volgend niveau. Tevens moet het als inspiratie dienen voor toekomstige Canyon fietsen waarbij je ook zonder het logo de herkomst van de fiets zou moeten herkennen. Wij zijn er wel over te spreken. Marius Torterat heeft zelf ook inspiratie opgedaan, deels via Pinterest. Op zijn ‘bord‘ kan je zien hoe hij tot het uiteindelijke resultaat is gekomen.

Canyon Recognizer 10 Canyon Recognizer 09 Canyon Recognizer 08 Canyon Recognizer 07 Canyon Recognizer 06  Canyon Recognizer 04 Canyon Recognizer 02 Canyon Recognizer 01Canyon Recognizer 05

Gerelateerd

Tags: