Hartstikke leuk, zo’n fietsbeurs, zeker Eurobike, maar niet iedereen heeft de tijd om daar naartoe te gaan om al het nieuwe van dichtbij te bekijken. Als je een paar van highlights van afgelopen Eurobike graag snel zelf wil zien, kan dat halverwege oktober ook bij de huisshow in het Xperience Center van Codagex in België.

Al waren ze misschien wat dun bezaaid, die highlights, ze waren er wel degelijk. In ieder geval twee daarvan, de elektronische K-Force We groep van FSA en de nieuwe aero Colnago Concept zijn ook bij Codagex in Dessel te bezichtigen. Tijdens de huisshow zullen alle nieuwigheden van de merken van de distributeur aandacht krijgen en heb je als consument de gelegenheid om ze te bekijken. Naast FSA en Colnago moet je ook nog rekenen op producten van andere merken die ze voeren zoals Prologo, DMT, Limar, Nalini, Garmin, BKool, Time en Vision.

Het huisshow is tegelijk met het WK in Qatar en dit kan je live volgen op een groot scherm. Voor de gelegenheid hebben ze een café ingericht met hapjes en drankjes. Je hoeft dus niet alléén voor de nieuwe producten te komen.

De huisshow zal plaatsvinden op vrijdag 14 oktober van 14u tot 22u, 15 & 16 oktober van 10u tot 20u en 17 & 18 oktober van 8u tot 20u. Locatie is dus het Xperience Center van Codagex, Zandbergen 105 te Dessel (BE). Net te ver of geen tijd? Dan kan je ook nog e.e.a. bekijken op hun stand tijdens Bike Motion.