Bij Censport zijn ze goed in het spuiten van helmen. Voor in de auto wel te verstaan. Niet direct ons ding natuurlijk, maar hun laatste creatie kunnen wij wel waarderen!

Degene die regelmatig naar auto- of motorsport kijkt weet dat de helmen van de coureurs altijd een persoonlijke tint hebben. De helmen van Senna en Schumacher zal iedere liefhebber zo herkennen. Censport Graphics specialiseert hierin en hebben hun kunsten voor de verandering eens gebruikt op een fiets! Voor een klant die gek is van autoracen én fietsen en daarbij groot fan is van Sebastian Vettel zijn ze een jaar bezig geweest met dit project. Het resultaat is deze Specialized S-Works Shiv geïnspireerd door de helm van Vettel. Volgens Censport is het een van de meest uitdagende klussen ooit geweest, met name door de vele verschillende vormen.

Onderstaande Specialized Shiv in Porsche Martini kleuren, ook door Censport gespoten, wilden we jullie niet onthouden. Stiekem vinden we deze (veel) mooier. Let ook op de details in het S-Works logo op de tweede foto. Gaaf. Benieuwd hoe de fiets er opgebouwd uitziet.