Het is nog maar de tweede editie, maar het Bikefestival in Utrecht (20 en 21 april 2013) heeft al een mooie lijst aanwezige grote namen.

Wat is het BikeFestival eigenlijk? Een soort fietsbeurs maar dan niet alleen kijken naar alle nieuwe modellen maar ook de mogelijkheid om te zelf fietsen. Niet op een fiets, maar op de hele reeks die de fabrikanten mee hebben genomen. Je kan er dus nieuwe banden testen tot een nieuwe electronische groep tot een mooie carbon racer.

Welke merken zijn er? Dat is eigenlijk het mooie, er zijn niet 1 of 2 bekende merken, maar er komen echt veel topmerken. Onder andere de fietsmerken: Canyon, Cannondale, Look, Cervélo, Trek, Giant, Jan Janssen, NeilPryde, BMC, Ghost, Focus en Cube. En misschien komen daar nog enkele merken bij.

Je kan op het terrein, waar overigens de toegang gratis is, alle merken bekijken. Wil je alle merken testen, dan kun je daar een kaartje voor kopen. Je kan dan kiezen voor een halvedagkaart of een heledagkaart. De prijs is € 12,50 halve dag of € 27,50 hele dag. Je wordt dan ook goed verzorgt met koffie, pasta-lunch (alleen voor de heledagkaart), tussendoortjes, fruit en sportdrank.

Locatie: Nedereindseberg, Nedereindseweg 501w, 3546 PM Utrecht
Prijs: € 12,50 halve dag of € 27,50 hele dag
Datum: 20 & 21 april 2013
Tijden: van 8.30 tot 16.00 uur (9.00-13.00 of 12:00-16:00 uur voor halve dag fietsers)

En wij mogen dus enkele kaarten weggeven! Geef een comment hieronder waarom jij een kaart wil voor het BikeFestival om daar fietsen te gaan testen en uit de leukste/origineelste/grappigste/emotioneelste kiezen we de winnaars. In de week voor het BikeFestival zullen we de winnaars benaderen.

 

Gerelateerd