Je fiets is al een liefhebberij op zichzelf, maar het biedt gelegenheid om je andere liefdes te tonen. Mash heeft een paar subtiele accessoires voor de fotografen onder ons.

Niet alleen is je fiets een prima object om te laten zien hoezeer je een liefhebber bent van de machine en de sport, maar het biedt ook heel goede mogelijkheden om andere liefhebberijen subtiel terug te laten komen. Ben je naast fietser ook een fervent fotograaf, dan zullen deze topcap en spacers je absoluut aanspreken. De topcap met de kenmerkende Carl Zeiss lens-details terwijl de spacers afgeleid zijn van focusringen. Die hadden ze overigens eerder ook in het zwart en die zagen er eerlijk gezegd nóg mooier uit. Maar goed, een liefhebber zal het toch weten te waarderen en het is een mooie en subtiele manier om je voorliefde voor fotografie kenbaar te maken.

Iets minder subtiel, maar goed uitgevoerd zijn de bidons met de print van fotorolletjes van Kodak, Agfa, Fujifilm en Ilford. Mooi gedaan. Voor de prijzen hoef je het niet te laten. De top cap met spacers kosten € 12,22 bij elkaar. Mash zit in San Francisco, maar de verzendkosten lijken mee te vallen. Via MASH.