De bekende witte betonnen mijlpaaltjes met de geel geverfde bovenkant zien we vooral in het buitenland. Herkenbaar zijn ze zeker.

Voor de liefhebber maakt Mijlpaaltje.nl zo’n mijlpaaltje maar dan kleiner en met een afdruk die je zelf wenst. Erg leuk als herinnering of als kado. Op de foto’s leek het mijlpaaltje best nog wel groot, maar in het echt (we kregen er eentje opgestuurd) zijn ze lekker compact en voelt best solide. (8cm hoog en 173 gram zwaar). Je kan ze dan makkelijk in je medaillekast of op je bureau kwijt.

Het mijlpaaltje is gemaakt van een soort gips welke het milieu niet belast en als opdruk kan je bijna van alles kiezen. Vaak wordt er gekozen voor een beklimming met de tijd die iemand dan heeft gefietst. Bij ons staat er aan de ene kant een standaard afdruk van de Alpe d’Huez en aan de andere kant een aandenken aan Hendrik’s tocht van de Stelvio naar de Cauberg. Ook afbeeldingen kunnen worden geprint, zelfs in kleur. Een mijlpaaltje met een standaard afbeelding kost € 9,- en eentje met een door je zelf aangepaste afbeelding kost € 12,95. Heb je een idee welke je via de webshop niet kwijt kan, dan kan je ze gewoon even mailen en in overleg kan bijna alles.

Via Mijlpaaltjes.nl

mijlpaal-maat mijlpaal-racefietsblog

Tags: