Een klein stickertje op de racefiets, je hebt het vast wel één gezien bij de profrenners. Zo’n sticker met de naam en een vlaggetje van het land erachter. Die kun je online zelf ook kopen en van ProBikeSticker kregen we een setje opgestuurd.

Op onze set stond Racefietsblog.nl gevolgd door ons logo en eentje met een Nederlands vlaggetje. En dat is dan wel weer leuk bedacht van ProBikeSticker, je kan zelf je naam bepalen (zolang het maar op een stickertje past), maar ook kan je het logootje zelf bepalen. Natuurlijk is een vlaggetje van het land altijd goed, maar soms (bijvoorbeeld in ons geval) is een logo ook een goede optie.

Je kan je sticker helemaal online samenstellen en direct zien hoe het eruit gaat zien. Naam, vlag (of logo) en een achtergrondkleur kun je kiezen. Voor de keuze van een vlag hebben ze online al veel voorbeelden staan waaruit je kan kiezen waaronder een Amsterdamse vlag of een omgekeerde 13 die je als logo kan gebruiken. Je kan voor de achtergrond alleen kiezen uit 9 kleuren (wit en zwart meegerekend). Wat ons betreft moet daar in iedergeval nog een transparante versie bijkomen. Er zijn drie setjes te bestellen, de Lite (4 kleine stickertjes), de Pro (4 kleine stickertjes en 8 grote stickertjes) en de Premium (8 kleine, 8 grote en 4 extra grote stickertjes).

Blijven zitten
Bij zulke stickers die je op je fiets, maar ook op je helm, fietscomputer of wat dan ook wilt plakken, is het wel van belang dat ze goed blijven zitten en niet na de eerste regenbui eraf spoelen. Dat hebben we dan ook getest. Op de fiets blijven ze prima, ook na regen/modder. We hebben er zelfs een op onze auto geplakt. Diverse autowasserettebezoeken later zit de sticker nog steeds prima op z’n plek. Ook het verwijderen van de sticker gaat zonder dat er lijmresten achterblijven, al hebben we de stickers ook geen jaren laten zitten.

De prijs voor de Lite is € 9,95, de Pro kost € 16,95 en de Premium kost € 21,95. Je hebt geen verzendkosten. De Pro en Premium stickers hebben een UV-filter en een beschermende laminaat laag. Dit heeft de Lite versie niet maar wij hebben de Premiumset getest.

WINNEN of Cadeau
Op de website van ProBikeSticker staat dat het leuk is om cadeau te krijgen en daar zijn wij het mee eens. We mogen dan ook 3 keer een Premium set weggeven. Wat moet je doen?

Plaats hieronder je comment voor wie en waarom je een van de drie sets wil winnen!
(voor jezelf mag ook natuurlijk:-))

De 3 leukste comments winnen een Premium set met naam en logo naar wens. Op donderdag 2 april na 18:00 uur trekken we de winnaars.

UPDATE: WINNAARS
De 3 winnaars zijn: Elsa, Simon Perneel en Frank van Roessel. Gefeliciteerd!!! Er zal snel contact met je worden opgenomen.

Via ProBikeSticker

naamsticker-fiets naamsticker-fiets2 naamsticker probikesticker

Tags: