Het is altijd mooi napraten wanneer je een mooie rit hebt gemaakt. Misschien heb je nog een paar fotootjes gemaakt ook. Maar het is nog wat leuker om het nog een keer in zijn geheel terug te kijken. Dat kan met Relive.cc en door hun samenwerking met Canyon kan je nog een fiets winnen ook!

Je vaste rondje kan je meestal wel dromen, maar het zijn juist die enkele speciale ritten waar je nog wel eens aan terug denkt. Met Relive kan je wanneer je net weer opgefrist en wel je resultaten aan het bekijken bent de hele rit nog eens rustig terugkijken. Je data moet wel op Strava staan. Relive gebruikt die data om de hele rit in 3D terug te laten zien, samen met hoogtepunten als het punt met je maximale hartslag, het hoogste punt en hoogste snelheid en waar je foto’s hebt gemaakt. Ben je aangemeld, dan krijg je binnen een paar uur automatisch een link naar de video. En die kan je weer delen om anderen te laten zien waar je nou al die tijd geweest bent.

En om dat wat luister bij te zetten werken Relive.cc en Canyon samen. Als je een van je ritten via Relive deelt op Twitter met de hashtag #ReliveWithCanyon kan je een complete Endurace CF SLX 8.0 winnen! Toch een fiets van ruim 3.000 euro. Bijna dezelfde als de Endurace CF SLX 9.0 waar onze redacteur Teun eerder dit jaar op reed. Knappe fiets om even te winnen met een tweetje!

Om mee te doen moet je via Relive.cc je Strava account koppelen. Vervolgens krijg je van je eerstvolgende rit een video via e-mail en kan je de rit tweeten met de hashtag. Het screenshot dat je ziet is van de Relive video die een deel van de allereerste etappe van Bikegear.cc The Ride laat zien die ik dit jaar reed. Met als hoogste punt de Stelvio. Via de pagina kan je je trouwens ook aanmelden bij Relive. Succes!

Canyon-Endurance-CF-SLX-8-rood

De Canyon Endurace CF SLX 8.0 die je kan winnen.