Zeer waarschijnlijk kan je zo wel een aantal Nederlandse racefietsmerken noemen, maar als het gaat om merken die ook nu nog racefietsen maken wordt het waarschijnlijk iets lastiger. Zeker als het gaat om een merk met een geschiedenis als Koga. Sinds 1974 alweer en nog altijd gevestigd in Heerenveen. Tegenwoordig zijn ze onderdeel van de Accell Nederland, dat meerdere fietsmerken onder zich heeft. Hoewel Koga veel meer soorten tweewielers maakt dan alleen racefietsen hechten ze nog altijd veel waarde aan hun sportieve uitstraling. Momenteel zijn ze op zoek naar een Brandmanager. Hieronder de vacature van Koga:

BRANDMANAGER

Koga is een sterk, dynamisch en innovatief merk, waarbij de ontwikkeling en bouw van handgemaakte, exclusieve, kwalitatief en technisch hoogwaardige fietsen al 40 jaar voorop staan. Vanuit onze vestiging in Heerenveen wordt er met circa 90 mensen gewerkt aan het continue proces van verbetering en innovatie van het prachtige product fiets. Kenmerkend voor de bedrijfscultuur van Koga zijn de informele sfeer en de gedeelde passie voor het fietsen.

Koga is een merk van Accell Nederland B.V. en is gevestigd in Apeldoorn en Heerenveen. Accell Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Accell Group N.V. en ontwikkelt produceert en vermarkt fietsen en onderdelen onder de merknamen Batavus/Juncker/KOGA/Loekie/ Sparta/Van Nicholas. De organisatie speelt sterk in op de veranderende consumentenmarkt door een breed en modern assortiment en een voor de branche opvallende marktbewerking, zowel richting het dealernetwerk als de consument. Het grootste deel van de afzet vindt plaats via de professionele vakhandel. De exportactiviteiten in met name België, Duitsland, Denemarken, Zwitserland en Engeland completeren de afzet.

Lees verder

Gerelateerd