Wat is nou mooier dan van je hobby je werk maken of je hobby te kunnen combineren met je werk? Wij zouden het ook niet weten en daarom laten we je vacatures zien waarmee je dit kan verwezenlijken. Dit keer hebben een vacature bij PRO dat dochteronderneming is van Shimano. Onlangs lieten we bijvoorbeeld het Pro Vibe Aero cockpit zien die ze hebben ontwikkeld.

PRO is op zoek naar een Product Developer. Het team zit op het nieuwe kantoor van Shimano Europe op de High Tech Campus in Eindhoven. Heb je een paar jaar ervaring en vindt je het niet erg met enige regelmaat te moeten reizen binnen Europa en naar Azië, dan is dit misschien wat voor jou. Meer weten? Klik op de vacature hieronder voor de details of bekijk het overzicht op onze vacature pagina.

Product Developer

Shimano Europe Bike Holding B.V. coördineert activiteiten met betrekking tot sales, planning, service, product development en marketing voor haar dochterondernemingen (zoals PRO) en verdelers in Europa. Internationaal teamwork is belangrijk bij Shimano en dit zie je terug in de verschillende nationaliteiten die samenwerken.

lees verder

 

Gerelateerd