Geen gewone fietsenwinkel maar een fiets-community, een hangplek voor fietsers…

In Texas (USA) staat de fietsenwinkel Mellow Johnny’s, met Lance Armstrong als eigenaar (dat verklaart zijn getwitter erover). Het doel is een fietsenwinkel waar je voor alles wat met fietsen te maken heeft, terecht kan. Dat is toch wel gelukt. Je kan er natuurlijk terecht voor fietsreparaties of voor een nieuwe fiets. Daarnaast kan je er ook fietsen huren. Niet de felgekleurde-hufterproof-stadsfietsen met een groot uithangbord “rental”, maar gewoon een lekkere Trek carbon racefiets of een Trek full suspension mountainbike.

Ook kan na je fietstocht even douchen voor $1. Verder zijn er diverse fitness lessen maar ook verschillende lessen in fietsonderhoud. Ook kan je er een koffie met wat lekkers bestellen. Heeft misschien een beetje weg van de Bianchi Café maar dan wat groter/ grootser, maar dat schijnt Amerikaans te zijn 😉

Het ziet er wel erg gezellig uit. Dus nu heb je weer een adresje voor als je in Texas zit. Oh, en je kan er natuurlijk ook online bestellen voor als je niet in Texas zit.

Mellow Johnny’s