Zeg je 100%, dan zeg je Sagan. Oké ook een beetje Mathieu van der Poel, maar voorlopig krijgt alleen Sagan nog de special edition brillen. Ook voor de Tour van dit jaar had 100% weer een nieuwe reeks special editions. Vier type brillen met allemaal dezelfde exotische azuurblauwe kleur.

 

Van de S3, S2, Speedcraft en Speedtrap brillen is er een special edition te koop. Dat ze van Sagan zijn is te zien aan het logo bovenop het frame. En alle brillen hebben dus die azuurblauwe kleur die op zich al bijzonder is, maar door de matte metallic afwerking wordt het nog net wat specialer. Door de metallic afwerking lijkt het frame bijna van metaal. En door de matte kleur komen de strakke vormen van de brillen goed uit.

En niet alleen het frame heeft de blauwe kleur, maar ook de glazen zijn blauw. De nieuwe glazen hebben een Blue Topaz Multilayer tint die allround moet zijn te gebruiken. En om alles in stijl te houden heeft zelfs de doos en het zachte hoesje de blauwe kleur. Alleen de extra transparante lens en de hardcover brillendoos hebben een andere kleur. De brillen zijn ietsje duurder dan de standaard versies. Voor de S3, S2 en Speedcraft betaal je € 225,-. De Speedtrap is nog weer ietsje duurder met € 235,-

De kleur van de bril trekt lekker de aandacht. Het is toch wel bijzonder dat ze naast alle kleuren die al te koop zijn, ze toch weer een kleur weten te vinden die er lekker weet uit te springen. Het is in ieder geval een passende kleur voor Sagan die zowel op de fiets als van de fiets een opvallende persoonlijkheid is.

Meer info via 100%