Zon of geen zon, de meeste fietsers zullen niet zonder bril op de fiets stappen. Is het niet voor de zon, dan is het wel om die tranende ogen te voorkomen door die koude wind. En soms omdat het er gewoon beter uit ziet! BBB introduceert hun nieuwe Fullview bril. Pootjes en neusstuk zitten los van elkaar aan de lens, zonder montuur dus!

De naam Fullview beschrijft daarmee ook heel goed het voordeel van een bril zonder montuur, want het kan daarmee niet je zicht belemmeren. De lens zelf maakt in feite onderdeel uit van het montuur, voor zover je daar van kan spreken. De pootjes (evenals het neusstuk van Grilamid) worden direct aan de lens vastgeklikt.

Iets dat er niet is, weegt ook niets, dus van een bril zonder montuur verwachten we ook dat deze lekker licht is. BBB noemt er nog geen gewicht bij, maar we gaan de bril ook nog even zelf proberen en dan kunnen we hem meteen wegen. De mannen van Circus-Wanty Gobert-Tormans zal je ook gaan zien met de bril in de koers.

De Fullview bril is beschikbaar in vier kleuren (Glanzend zwart / Glanzend kobaltblauw / Glanzend wit / Mat neon geel) en komt met drie lenzen, te weten smoke/mlc, geel en transparant, of is verkrijgbaar in een PH-variant zoals je op de foto’s bij dit stuk kan zien. Die PH variant is er in glanzend metallic rood of glanzend metallic zwart. Het neusstuk is aanpasbaar en je krijgt er transparante en gele lens bij die je in de doos kan bewaren.

Adviesprijs van de Fullview BSG-63 is € 79,95 en voor de PH-variant € 119,00. Alle informatie over de bril en waar je hem kan kopen vind je bij BBB Cycling.