Via Instagram kwamen we de producten van Tons tegen, en dan gaat ons hartje toch wel sneller kloppen. Dit is zo’n product in de categorie van absoluut niet nodig, maar wel heel erg leuk om te hebben. Want ja, die mooie bril, helm en schoenen verdienen toch ook een mooi plekje als je ze niet op en aan hebt, in plaats van achterin de schuur? Wellicht vraagt het om wat overleg voordat je een product van Tons aan de muur hangt, maar het is zeker het overwegen waard als je het mij vraagt.

Als we even struinen op de website van Tons zien we allerlei producten omtrent de fiets. Naast een aantal opbergrekken voor brillen, kleding, schoenen en helmen zoals degene die ik eruit heb gelicht, zien we ook een mount om je racefiets of gravelbike aan de muur te hangen en een aantal bijzettafeltjes om tijdens je indoor training te gebruiken als stand voor je laptop, telefoon, bidons en voeding. Het Deense merk produceert op bestelling en de producten worden op duurzame wijze in Denemarken gemaakt.

Chique en praktisch ineen

Op de ‘Bar – A’ die wij uitlichten passen drie verschillende producten: een fietsbril, een paar fietsschoenen en een helm. De schoenen en de helm hang je op aan haakjes en de bril zet je op een standaard alsof je in een brillenwinkel staat. Het rek is eigenlijk heel eenvoudig opgebouwd, met een ronde houten lat die je in drie kleuren kunt krijgen: natural oak, smoked oak en matt black. Licht, donker en zwart hout dus. Op de ronde houten lat zit een bevestiging voor je fietsbril en verder hangen er haken aan waaraan je fietsschoenen en een helm kunt hangen. Je bevestigt het product met twee pluggen in de muur en klaar is kees.

Dit product kost € 100,- en in het assortiment zien we nog een aantal vergelijkbare producten. Bijvoorbeeld een variant waarmee je de producten verticaal stalt, of waarmee je twee paar schoenen of helmen kwijt kunt. Verder brengt het merk regelmatig specials uit, dus wij gaan ze in de gaten houden.

Meer info via Tons.