Voor de 13e keer alweer organiseert Beukers Bike Centre uit Petten de fietsbeurs, een soort mini Bikemotion. Handig voor alle Noord-Hollanders.

Maar ook erg leuk voor ieder ander die van racefietsen of mountainbikes houdt. In een gemoedelijke setting zullen er van diverse merken stands staan. Merken als Cannondale, Storm, Focus, Giant, Colnago, Trek, Pinarello en Cervelo zijn er met veel 2011 fietsen, maar ook vele bekende merken als Mavic, Fulcrum, en Zipp (wielen), Shimano, Campagnolo en Sram (de nieuwste onderdelen), Rock Shox , Lezyne, Ultima, Craft en Sidi zijn aanwezig.

Een leuk detail is de mogelijkheid om de Tacx Alpinista klimtrainer te zien en te proberen. Niks met je achterwiel vast, maar gewoon fietsen op een lopende band. De helling is in te stellen en kan tot maximaal 24%. Echt een super apparaat, moet je eens geprobeerd hebben. Jammer dat ik al een tacx hometrainer heb, oh…en als bijkomstigheid  kan ik het bedrag eigenlijk ook niet missen want de richtprijs is 12.000 euro exclusief BTW.

Leuke tip dus voor een uitje in het weekend van de 20e en 21e.
Beide dagen geopend van 10.00-17.00 en de toegang is gratis.
De locatie is recreatiepark “de Watersnip”, net buiten Petten, bij de rotonde. (dit laat duidelijk zien hoe gemoedelijk het evenement is, want blijkbaar weet iedereen waar het is… Bij dé rotonde 😉

Enkele sfeerfoto’s van Beukers Bike Weekend van vorig jaar: