Bike Motion Benelux 2019 Canyon

We hopen dat je je agenda een beetje hebt leeggehouden voor dit weekend, want het gaat alleen maar over fietsen! En fietsen kijken doe je tijdens de jaarlijkse Bike Motion Benelux fietsbeurs.

Fietsen, fietsen, fietsen! Dat is het thema voor het weekend van 28, 29 februari en 1 maart. Alle drie de dagen kan je, zeker met dit weer, je onderkomen zoeken in de Jaarbeurs in Utrecht voor Bike Motion Benelux. Dat kan je overigens ook op de fiets doen, want er is een bewaakte stalling en gelegenheid om te kleden. En gedurende dat kan je ook nog UAE Tour, Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne kijken in het Bike Motion Cafe! Je snap het al, er blijft dan weinig te wensen over.

Bike Motion Benelux 2019 Titici

En je mag op de beurs rustig rondlopen en fietsen kijken, maar er is nog een hoop te doen ook. Zo kan je een aantal van de fietsen die er te zien zijn ook ter plekken testen op het parcours. Er is een apart parcours voor racefietsen, gravelbikes en mtb’s waar je gebruik van kan maken.

Op het Ambachtplein laten diverse vaklieden zien dat ze hun vak verstaan. Ze vertellen er over en je kan ook vragen stellen. Shimano heeft op hun beurt een volledige werkplaats ingericht waar je ook met al je prangende technische vragen terecht kan. Er is ook nog een heel theaterprogramma, een toertochtenplein en nog meer. Check de site van Bike Motion Benelux voor het hele programma.

Koop je ticket met korting: Slechts € 11,- per kaartje!
In samenwerking met Bike Motion Benelux bieden we korting aan op de aanschaf van tickets. Dan betaal je nog maar € 11,-, in plaats van € 16,- aan de kassa.

Koop hier je tickets met korting

Een ticket voor Bike Motion geeft ook toegang tot E-bike Xperience en Fiets en Wandelbeurs en daarmee tot drie fietsevents in Jaarbeurs Utrecht. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree onder begeleiding van een volwassene.

Bike Motion Benelux 2019