Nu zijn ze bij Specialized sowieso druk bezig op de designafdeling. Nu gaan ze weer een stapje verder met de collectie die ze de naam Speed of Light hebben meegegeven. Het verhaal erachter is dat ze licht, donker en snelheid hebben samengebracht in het design.

Het donkere is uiteraard zwart, snelheid is donkerrood en voor het licht worden logo’s met UV-pigment gebruikt. Die lichten in het donker dan op. Hoe ik het beschrijf, klinkt het misschien niet zo spannend, maar als je naar de productfoto’s kijkt, ziet het er wel weer erg gaaf uit.

Het is best een uitgebreide collectie geworden met kleding, helm, schoenen maar uiteraard ook enkele fietsen. Ze hebben bij de Tarmac SL7 bijvoorbeeld ook de wielen meegenomen in het design. Dan zou ik zelf toch gaan voor een frameset met zwarte wielen. De serie is limited en dat betekent dat het allemaal weer snel uitverkocht zal zijn. Ook al is het best prijzig. De complete Tarmac SL7, S-Works, om er maar een uit te pikken, uitgevoerd met Sram Red eTap kost € 15.300,-. Ook al lijken de fietsen al uitverkocht online, je kan het beste even bij de Specialized dealer aankloppen. Oh en ik zou de renners komend weekend maar eens in de gaten houden 😉

Meer info via Specialized