Kijk je vanaf een afstandje naar de Fern Chico dan denk je vast al: die kleuren combinatie kom je niet vaak tegen. Kijk je dichterbij dan zie je dat de paintjob nog unieker is! Want met alcoholinkt hebben ze verschillende kleuren in elkaar over laten vloeien.

LA Lakers en de zonsondergang

Het paars-geel zoals de fiets er van een afstand uitziet, zal mensen die geïnteresseerd zijn in basketbal doen denken aan de LA Lakers. Het basketbal team met het paars-gele tenue. Klopt ook wel, want Californië en Los Angeles hadden de makers ook in gedachte bij het ontwerpen. De crazy colourscheme, zoals ze het graag zelf noemen, is geïnspireerd op de zonsondergangen in de Californische woestijn.

Paris – Brest – Paris

Alle fietsen bij Fern worden in Duitsland op maat gemaakt. En dus deze ook. De fiets werd gemaakt voor Christoph om in 2019 mee te doen aan de Paris – Brest – Paris brevet challenge. Voor wie het niet weet: dat is een 1200 kilometer lange race voor amateurs. Om zo’n afstand te fietsen, heb je meer nodig dan een zadeltasje. Gramm verzorgde daarom de fietstassen. Ook wederom in de paars-gele kleurcombinatie.

Tot in de details

De fiets zit vol coole details: zoals een klein houdertje voor het achterlicht op de achtervork. Of de kleine voordrager die ook in dezelfde kleuren is afgewerkt. Maar voor mij stelen de stuurpen en de spacer de show. Niet alleen omdat ze in dezelfde kleur als frame zijn geverfd. Maar ook omdat de stuurpen zo mooi strak is zonder uitstekende boutjes om de stuurpen te klemmen.

Meer info via Fern