Mensen aanmoedigen om te gaan fietsen, is volgens ons altijd een goed idee! Rapha doet dit al een tijdje voor vrouwen met de Women’s 100. Met de Women’s 100 nodigt Rapha op veel plekken in de wereld, vrouwen uit om samen 100 km te rijden. Eerder schreven we al dat de editie van 2019 op 14 september wordt gereden.

Waarom dan nog een stukje over het evenement? Nou omdat we er achter kwamen dat Canyon ook een duit in het zakje wil doen om vrouwen nog wat extra aan te moedigen. Hoe doet Canyon dat dan? Nou door een fiets te verloten! Zodat je de Women’s 100 op een nieuwe fiets kunt rijden. Dat Canyon mee doet, is eigenlijk niet zo vreemd als sponsor van het Canyon//SRAM WMN Cycling Team. Misschien zijn ze het eigenlijk wel verplicht.

De fiets die wordt verloot is de Canyon Endurace WMN CF SL Disc 8.0. Geen misselijke fiets met een carbon frame, Shimano Ultegra afmontage met schrijfremmen en DT-SWISS E1800 wielen. Dat kost toch al snel € 2499,-. Wil je kans maken op de fiets dan moet je je inschrijven voor 15 augustus. Inschrijven voor de fiets kan hier. Grappig detail is dat je als man ook mee kan doen 😊. Het zou toch tof zijn, mocht je die 100 kilometer op een nieuwe fiets kunnen rijden. Dus mocht je het gemist hebben, hierbij nog even een heads up, je hoeft er in ieder geval niet zo veel voor te doen.

Meer info via Canyon