Net voordat de zomervakantie losbarst staat er nog een internationale fietsbeurs op het programma in Duitsland. Van 3 tot en met 7 juli is er Eurobike, in de Duitse plaats Frankfurt. Goed aan te rijden vanuit Nederland, en wij zijn er uiteraard bij. We doen verslag via de socials en onze website.

3-5 juli voor zakelijke bezoekers, 6 en 7 juli voor consumenten

De eerste drie dagen, woensdag 3 juli tot en met vrijdag 5 juli, is de beurs enkel geopend voor zakelijk publiek. De laatste twee dagen, zaterdag en zondag 6 en 7 juli, is de beurs geopend voor consumenten. Eurobike is dagelijks geopend van 9 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. Een dagkaart voor de zaterdag of zondag kost € 16,- online en € 22,- aan de kassa.

Een blik op de lijst met exposanten maakt ons al lekker enthousiast, want we zien onder meer 3T, ABUS, Alé, Ridley, BH, Schwalbe, Campagnolo, Classified, Continental, DT Swiss, Enve, Evoc, Fast Forward, Feedback Sports, Fulcrum, Garmin, Giant, GoPro, Goodyear, Industry Nine, Julbo, Lazer, Mavic, Merida, Orbea, Park Tool, Parlee, Passoni, Pilot, Praxis, Q36.5, Rondo, Rotor, Scope, Scott, Shimano, SKS Germany en Specialized. Maar helaas missen we ook een hoop mooie merken die niet hadden misstaan in dit rijtje.

Meer info via Eurobike.

Tags: