2024 is aangebroken en traditiegetrouw is er in Kortrijk in januari de fietsbeurs Velofollies, van 19-21 januari. Velofollies is een grote fietsbeurs in de Kortrijk Xpo, in het zuiden van België. Veel bekende merken uit de fietsbranche zijn aanwezig en verder is er een boeiend programma met workshops, interviews en meet & greets.

Een mooie lijst aan exposanten

Op de exposantenlijst zien we een boel mooie fietsmerken. Onder andere Bianchi, BMC, Canyon, Cinelli, Cube, Eddy Merckx, Focus, Giant, Merida, Orbea, Ridley, Sensa, Specialized, Van Nicholas en Willier geven acte de présence. En ook qua kleding en accessoires zien we een hoop mooie merken als Abus, Agu, Assos, BBB, Castelli, Classified, DT Swiss, FFWD, KMC, Oakley, Schwalbe, Shimano, Sigma, SKS, Sportful, Vittoria en Vredestein.

Leuk programma met veel ex-profs

Maar naast mooie spullen is er nog meer te beleven op de Velofollies. Zo zijn er meet & greets met onder andere Sven Nys, Johan Museeuw en Alberto Contador, interviews met André Greipel, Paolo Bettini en Greg van Avermaet, workshops over Komoot en ploegvoorstellingen van kleinere Belgische wielerteams.

Uiteraard zijn wij er weer bij om je op de hoogte te brengen van de nieuwste fietsen, onderdelen en accessoires. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf naar België te gaan om de beurs te bezoeken. De beurs is op vrijdag, zaterdag en zondag en vanaf Utrecht is Kortrijk ongeveer 2,5 uur rijden. Tickets koop je online en als volwassen persoon betaal je € 15,-. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 10,-. Tijdens de beurs is het ook nog mogelijk om online of aan de kassa tickets te kopen, maar dan betaal je iets meer.

Adres: Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
Openingstijden: vrijdag 19 januari 10.00-21.00, zaterdag 20 en zondag 21 januari 10.00-18.00

Bekijk de highlights van Velofollies 2023. Meer info via Velofollies.