Een fietscomputerhouder van een ander merk dan de fietscomputer zelf. Bij dit soort producten is het vaak “net niet” omdat het voor verschillende types hetzelfde moet werken. Misschien verrassend maar bij Bar Fly heb je dat net niet gevoel helemaal niet wanneer je het gebruikt hebt! We kregen de Bar Fly 2.0 voor Garmin. We kunnen er wel heel lang over praten maar de Bar Fly is makkelijk met een inbus te monteren op je stuur. Je fietscomputer erin klikken en klaar.

En het inklikken gaat heel erg solide! Vast is vast, sluit goed aan op de verschillende fietscomputers. Er zijn verschillende versies te krijgen. De basisversie is voor Garmin. Of je nu de 200/500/510/800 of de 810 hebt, ze passen allemaal. Daarnaast is er nog een Cateye versie. En ook voor je iPhone, GoPro Hero, voor Fizik sturen, voor CycleOps, voor TT sturen etc etc. Ze hebben nog niet specifiek voor elk merk een houder, maar er is altijd een echte universele houder. Dus even kijken op de site van Bar Fly. Er zijn ook verschillende kleurtjes

En het ziet er gewoon strak uit, je fietscomputer zo voor je stuur zwevend. Oké, Garmin heeft zelf tegenwoordig ook zo’n zwevende houder, maar voor je andere fietsen is zo’n Bar Fly echt een uitkomst.

Conclusie
We kunnen er wel heel lang over praten maar de conclusie is  makkelijk: Enorm degelijk ding. Gewoon niets op aan te merken.  Een super ding voor je Garmin! Aanrader! Ook na veel in en uitklikken blijft alles strak zitten en het ziet er ook nog eens goed uit, je fietscomputer zo voor je stuur.

UPDATE: antwoord op vraag lezer: Hij kan ver genoeg “open” zodat je geen shifters en dergelijke van je stuur hoeft te halen.

Adviesprijs is $ 24,95

Via Bar Fly

barfly-2 barfly-voorkant barfly-leeg barflytt