Soms zijn er van die racefietsen die je even over het hoofd ziet. En dat terwijl de fiets in kwestie juist opvallend is en de aandacht trekt. Deze Isen zagen we afgelopen jaar even over het hoofd. Geen idee hoe.

De Isen wordt met de hand gemaakt in Londen en is zoals je dat noemt custom. Je kan bij Isen ook kiezen of je het frame van staal of van titanium wil. Deze heerlijke rabarber/vla-kleurige Isen All Season is van titanium en is geleverd door The Service Course.

Top afmontage

Er zit een Shimano Dura Ace Di2 groepset op met schijfremmen. De derailleurkooi is van Ceramicspeed. Voor de wielen hebben ze gekozen voor 303s wielen van Zipp. De headset van Chris King en het Fizik zadel maken de fiets compleet. Oh en dan vergeet ik de 35 mm bandjes van Rene Herse, de Bon John Pass.

Zelfs de kleine onderdelen zijn top gekozen. Bidonhouder van Arundel en een stuurlintje van Supacaz. En dan de kleur. Rabarber met vla. Klinkt misschien vreemd maar het ziet er erg goed uit. Dat ze de zadelbuis en zadelpen zwart hebben gemaakt, zorgt voor een mooi evenwicht en zodat het niet too much wordt.

Meer info via Isen en The Service Course