Een minitool is één van die accessoires die eigenlijk bij geen enkele fietser mag ontbreken als je op pad gaat. Je hebt hem niet vaak nodig, maar die ene keer dat je hem nodig hebt dan ben je heel blij dat je hem mee hebt. En ze zijn er in veel verschillende vormen en maten. Belangrijk is dat er de gebruikelijke tools op of bij zitten, zoals verschillende maten inbussleutels en een kruiskop schroevendraaier. De laatste jaren is het ook verstandig iets voor torx boutjes bij te hebben, dit wordt steeds vaker gebruikt.

En we hebben al aardig wat multitooltjes voorbij zien komen, maar die zagen er nog nooit zo uit als de Chamber van Fabric. Het is een RVS cilinder waar alles in zit. Je schroeft de bodem los en je hebt onderdelen tot je beschikking. Er zitten zes pennetjes in en elke pen heeft aan beide uiteinden een tool die je kan gebruiken. De pen steek je door de kop van de tool. De cilinder dient dan als handvat. Het mooie is ook dat er een variant is met een ratel. Het geheel weegt zo’n 160 gram wat een gangbaar gewicht is voor minitools.

De Chamber heeft 13 functies; 2mm, 2.5mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm en 8mm (los bitje) inbus, SL3 en SL5 platte schroevendraaier, PH1 en PH2 kruis schroevendraaier, T10 en T25 torx.

Adviesprijs voor de Chamber met ratel is EUR 59,90 en komt in zilver en zwart.

Meer info bij Fabric

Fabric-chamber-2Fabric-chamber-ratchetFabric-chamber-3Fabric-chamber-5Fabric-chamber-6