Het is weer die tijd van het jaar. Of misschien wil je gewoon een keer wat leuks voor iemand kopen. Wat je motivering ook is, hieronder hebben we aantal leuke dingen op een rij gezet waarmee je vrijwel elke liefhebber van de fiets een glimlach op zijn of haar gezicht tovert.

Kussentjes voor fietsers
We weten niet of je een man erg blij maakt met een leuke kussensloop, maar als er een fraaie fiets op staat hoeft hij niet alleen maar uit beleefdheid enthousiast te reageren.

CCP Bicycle Leaf Print Cushion cover via Kinoko

GBP 45,-

CCP-kussen

 

T-shirts voor fietsers
Keuze te over als je op gaat naar een shirt, maar ze zijn niet altijd even mooi of origineel, al blijft dat altijd subjectief natuurlijk. Deze derailleur vinden wij wel leuk in ieder geval!

Rear Mech 1973 Printworks T-Shirt via Whitstable Tshirt Co.

EUR 37,47

rear-mech-1973-printworks-tshirt253 2

Of je zoekt het wat dichter bij huis via La Machine, scheelt ook weer et verzendkosten en ze hebben misschien nog wel leukere shirts (en truien en overhemden en broeken) voor hem en haar ook!

T-shirt Directeur Sportif via La Machine

EUR 29,95

la-Machine-tshirt-Directeur-Sportif

 

Flesopener van een fietsketting
Creatieve geesten die iets met fietsen hebben maken de leukste, simpele dingen. Zoals deze felsopener bijvoorbeeld! Leuk, maar de verzendkosten gooien wat roet in het eten. Of je moet nog iets via Uncommongoods bestellen, zoals de boekensteun!

Via Uncommongoods

EUR 9,91

flesopener-uncommongoods

 

Boekensteun
Leuk, maar vooral erg mooi. Deze boekensteunen zijn een subtiele hint naar je voorliefde voor racefietsen in de woonkamer.

Bicycle Bookends via Uncommongoods

EUR 64,39

Boekensteun-uncommongoods

 

Fietssierraad voor de dames
Voor de fietsende vrouw is er gelukkig ook e.e.a. te vinden. Bij Chickfietst bijvoorbeeld en ze heeft meer dan alleen sieraden!

Via Chickfietst.nl

EUR 7,95

Chickfietst-armbandje

Blijven drinken!
Omdat er niet of nauwelijks een dag voorbij gaat dat je geen koffie, thee of water drinkt is een goede mok altijd een goed kado. Dus dan maar eentje met fietsen erop, zoals deze.

Family Peloton Mug via Look Mum No Hands

EUR 21,42

Lookmumnohads-family-mug

Of iets om te doen
Omdat je met iemand te maken hebt die toch al alles heeft of omdat je het zelf eigenlijk ook wel een keer wil proberen.

Lola Fatbike Experience via Lola’s Bikes & Coffee

EUR 32,50

Lola-fatbike-experience

Altijd handig, altijd nodig
We weten eigenlijk niet zeker of we andere mensen moeten aanbevelen om een zadeltasje te gaan gebruiken, maar je kan onmogelijk ontkennen dat dit niet heel erg handig en onmisbaar is. Een reserveband incl bandenlichters. Wil je hem toch niet onder je zadel, dan doe je hem net zo makkelijk in één van je achterzakken.

Schwalbe zadeltas met reservebandje en bandenlichters via Bikeparts4U.nl

EUR 6,95

Schwalbe-reservebandje

 

#Sockdoping
Omdat het een beetje kleur geen kwaad kan. Wat voor fietskleding je ook aan hebt, kleurrijke sokken kunnen er raargenoeg altijd bij. En dan zijn deze nog vrij bescheiden, maar wel leuk!

DeFeet Aireator Sako7 sokken via Wiggle.nl

EUR 15,90

DeFeet-Sako7-Aireator-sokken

 

Nog meer kleurtjes, altijd leuk
Na een zomer lang kilometervreten kan het zijn dat je stuurlint niet meer zo is als daarvoor. Een nieuw fris lint kan je fiets helemaal opknappen. Bijvoorbeeld het Caleide stuurlint van Cinelli. De kleurtjes aan de onderkant zie je door de perforaties heen. Subtiel dus! Maar let op, het moet wel bij je zadel passen. Heb je een wit zadel dan zit je met deze goed, er is ook nog een zwarte variant.

Cinelli Caleido stuurlint via SantaFixie

EUR 24,65

Cinelli-Caleide-stuurlint

 

Zo’n tas waar je achteraf heel blij van kan worden
Als je hem zo ziet realiseer je je niet meteen dat eigenlijk een onmisbare tas is. Daar kom je pas achter als je een paar keer met als je kleding en wat daarbij hoort hebt moeten sjouwen naar een toertocht of wedstrijd. Je kan je niet meer voorstellen hoe je daarvoor ooit hebt kunnen redden zonder deze tas.

Castelli Race Rain Bag via Castelli

EUR 75,-

Castelli-Race-Rain-bag2

Een beetje stijl is goed voor iedereen
En met Brooks sla je niet snel de plank mis. En als je dan een keer casual op je racer springt heb je meteen een laagje zwart aan de binnenkant van je broek. Niet met deze broekklem. Mooi toch?

Brooks Trouser Strap via koerspetje.nl (waar ze dus ook veel koerspetjes hebben)

EUR 19,95

Brooks-broekklem

Dit verwachten ze nooit
Als je echt origineel wilt zijn met een kado dan is het vaak het beste om even goed uit de band te springen. Zo’n kado waarvan niemand had bedacht dat uberhaupt zou kunnen bestaan, maar jij weet weet wel beter. Met dit Lumberjack Shirt van Sugoi denken we dat je de meeste mensen goed kan verrassen (maar dan moet je wel die armstukken erbij vinden om het helemaal af te maken!)

Sugoi Lumberjack jersey via Sugoi

 

En je kan natuurlijk ook altijd even bij je plaatselijke fietsenmaker langs gaan om te zien of ze daar iets leuks hebben. Zijn zij ook weer blij.

Tags: